Cabaran Kurus Dalam Masa 8 minggu

Shafi Shofi | 9:19 AM |
Hi semua. Tengok pada tajuk entry kalini pun dah menarik dan tertanya-tanya kan. Nak cabar sapa pulak ni? Stress kan kalau kita digelar gemuk ataupun secara fizikalnya kita memang gemuk (kadang-kadang xboleh nak hadapi kenyataan tu. saya pernah rasa)

Nak beli baju susah.
Nak cari saiz apatah lagi, terus putus asa.
Fesyen pun terbatas, maklumlah kalau menyerlah sangat nampak pulak spare tyre. kehkehkeh
Bukan tak pernah cuba diet, tapi halfway, semangat hilang, last skali give up.

Jangan putus asa ...!!!

Pada hakikatnya, kalau kita dicabar atau melakukan sesuatu dengan meletakkan satu matlamat, Insya'allah, you deserve it.



Oleh itu, bersempena dengan Aidilfitri yang bakal tiba ni, saya nak bantu wanita-wanita di luar sana untuk buktikan, yang anda menjadi perbualan hangat di Hari Raya nanti sebab berjaya turunkan berat badan dengan drastik. 

Saya menjemput anda yang serius ingin menurunkan berat badan 

Jom sertai 

Weight Loss Challenge
Only for Ladies



Yuran RM 100 sahaja ( anda dapat Free Membership Shaklee seumur hidup + Free Kit Bag Shaklee)
Tempoh : 8 minggu (8 Jun 2015 - 2 Ogos 2015)
Lokasi peserta : sekitar Lembah Klang (KL/Shah Alam)

Peserta yang mendaftar beserta dengan bayaran yuran penyertaan akan dikumpulkan untuk satu sesi pengukuran berat badan sebelum tempoh 8 minggu cabaran bermula.

Sebagai pembakar semangat anda, setiap cabaran mesti ada habuannya. Of course 
Drumroll sikit.....

Hadiah Utama = RM500 
(jika penyertaan melebihi 10 orang, HADIAH UTAMA AKAN DIGANDAKAN MENJADI RM1000)
Tempat Ke-2 = Barangan Kesihatan Shaklee bernilai RM100
Tempat ke-3 = Barangan Kesihatan Shaklee bernilai RM50

Syarat pemilihan pemenang : Peserta yang paling banyak turun berat badan (kg) adalah pemenang utama.

Bulan puasa ni lah peluang terbaik untuk anda turunkan berat badan.
Kalau anda tak letakkan satu matlamat,
anda susah untuk disiplinkan diri dalam menurunkan berat badan.
Jom sahut cabaran saya sambil mencapai berat idaman anda.



You better start now, on NEVER. Berminat? Hubungi saya untuk pertanyaan/pendaftaran. 




Shaklee
- Better you. Better world-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

HOME| PRODUK| PAKEJ| TESTIMONI| DAFTAR AHLI| HUBUNGI KAMI| Top of page